ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί  καταναλωτές  Αγ. Θεοδώρων,

 

   Σας ενημερώνουμε ότι στο διάστημα των 30 τελευταίων ημερών, εκλάπησαν τέσσερις (4) φορές Μετασχηματιστές ρεύματος της ΔΕΗ στην περιοχή σας. Η τελευταία μάλιστα αντικατάσταση από την ΔΕΗ έγινε προχθές, και εχθές το βράδυ έγινε εκ νέου κλοπή.

   Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών είναι η διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης σε δύο υδρογεωτρήσεις (Αγ. Νικολάου και Ούλου) και η μείωση των διαθέσιμων υδατικών πόρων προς υδροδότησή σας.

   Προκειμένου λοιπόν, στο διάστημα μέχρι την αντικατάστασή των Μετασχηματιστών από την ΔΕΗ, να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης για όλους τους καταναλωτές στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων,ειδικά τώρα κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα

                                             ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

 

   Να κάνετε χρηστή και υπεύθυνη  χρήση του διαθέσιμου πόσιμου νερού και να μην προβαίνετε σε άσκοπες καταναλώσεις ή υπερκαταναλώσεις, επηρεάζοντας αρνητικά την απρόσκοπτη υδροδότησή εσάς των ιδίων.

 

Η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑ Λουτρακίου –Αγ. Θεοδώρων  είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ΔΕΗ προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση του προβλήματος στο μικρότερο δυνατό διάστημα.

 

Σας ευχόμαστε ‘’ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ’’ με υγεία.

 

                                                                   

                                                                        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

                                                                           Της ΔΕΥΑΛ-ΑΘ

 

                                                                            Θυμής Φίλιππας

                                                                       Δημοτικός Σύμβουλος